Simona Halep: Mă uit doar de amuzament la tenis. Îmi plac ceasurile și mașinile

Simona Halep, care va debuta în această săptămână la turneul de categorie Premier Mandatory Miami Open, a declarat că îi place să se uite la tenis, dar doar de amuzament, potrivit site-ului oficial al WTA.

„Ieri a fost prima mea zi pe banda de alergare după două luni. Pot să mă antrenez la internsitate, iar azi (n.r. – marţi) am jucat două ore fără durere. Sunt bucuroasă de asta şi sunt mult mai bine decât săptămâna trecută. Am învăţat că trebuie să-mi protejez corpul mai mult pentru a preveni accidentările şi fac anumite exerciţii pentru asta. Sunt deja sătulă de ele după ce a trebuit să le fac în fiecare zi, dar le continui. Mă uit la meciuri când sunt în cameră şi nu am nimic de făcut, după ce îmi termin treaba pe teren. Îmi place să mă uit la tenis, dar nu pot să spun că mă implic prea mult, mă uit doar de amuzament.”

Simona spune că este motivată de jucătoare ca Elena Vesnina, câştigătoarea de la Indian Wells, să-şi continue cariera şi după 30 de ani.

„Elena a jucat foarte bine, e o mare jucătoare. Are peste 30 de ani, aşa că jucătoarele cu această vârstă evoluează mult mai bine decât înainte. Deci am şi eu timp, nu? De anul trecut, am început să mă gândesc că am mult timp înainte, ceea ce mă face mai relaxată şi încerc să o iau uşor. La începutul carierei, îmi ziceam 28 de ani, anul trecut am zis 30. Acum mă gândesc mai mult la 32. Am pasiuni ciudate, îmi plac ceasurile şi maşinile. Poate este un pic ciudat, dar iubesc maşinile”

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 5 WTA, va evolua, probabil joi, cu japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, în turul al doilea al Miami Open. La Indian Wells, Halep a fost eliminată în turul al treilea de franţuzoaica Kristina Mladenovic.