Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021

Visul Simonei Halep de a triumfa la Australian Open s-a spulberat,  Serena Williams fiind prea puternică în sferturile de finală ale turneului de la Melbourne.

Serena Williams s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3 în fața Simonei Halep, demonstrând că este altă jucătoare, mult mai mobilă, decât în anii trecuți. Practic, Simona a condus doar în setul secund, când a avut 3-1 și serviciul, dar totul s-a năruit apoi ca un castel de cărți de joc. Foarte important a fost game-ul 7 din setul al doilea, pe seviciul româncei. Ea a revenit de la 0-40, a salvat în total 5 mingi de break pentru a pierde la a șasea. A fost game-ul în care Serena a trecut la conducere, 4-3, iar de acolo totul a fost o formalitate pentru americancă. Aceasta conduce acum cu scorul de 10-2 în meciurile directe.

În semifinale, Serena Williams va juca împotriva japonezei Naomi Osaka.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: