Simona Halep a primit wild card la turneul de la Miami

Simona Halep a primit un wild card la turneul WTA de la Miami, care începe pe 17 martie, a anunţat Antena 3, invitaţia venind după ce TAS a decis să reducă suspendarea sportivei de la patru ani la nouă luni.

“Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP şi WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie şi terminând pe 31 martie, se va desfăşura în Miami, Gardens, FL, SUA, şi va găzdui competiţia de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin şi feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, şi competiţia principală de simplu şi dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menţionat mai sus (n.r. Simona Halep) şi echipa sa de suport la turneul nostru”, se arată în invitaţia primită de Simona, şi semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024.

Potrivit sursei citate, Simona Halep urmează să decidă, împreună cu echipa ei, dacă va da curs invitaţiei şi va participa la turneul WTA de la Miami.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...