Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Simona Halep a fost învinsă în semifinale de Garbine Muguruza

Jucătoarea noastră a fost eliminată în semifinale de Garbine Muguruza la capătul unui meci decis de doar câteva mingi.

Chiar dacă Muguruza s-a impus cu scorul de 7-6 (8), 7-5 în fața Simonei Halep, meciul nu a fost deloc la discreția ibericei. Din contră, au fost momente în care românca a fost la doar o minge de câștigarea fiecărui set. Practic, în primul act ea a ratat patru mingi de set (două la 5-4 și două în tie break), iar în al doilea a servit la scorul de 5-4, dar nu a fost de ajuns. Frustrarea jucătoarei noastre a fost foarte mare și vizibilă în special în finalul primului set, când după ce a trimis ultima minge în fileu din poziție bună a rupt racheta de nervi. Tot acest thriller, pentru că cele două jucătoare au fost foarte apropiate ca valoare, a durat două ore și 5 minute.

Garbine Muguruza va juca în finala de sîmbătă contra americancei Sofia Kenin, care a produs marea surpriză la AO 2020, când a învins-o pe liderul mondial, Ashleigh Barty.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: