Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Simona Halep și Dr.Oetker și-au dat mâna să facă fericiți sute de copii la Kids Day BRD Bucharest Open


Cel mai așteptat moment de către copii al celei de-a doua ediții a BRD Bucharest Open a fost „Kids Day”, unde s-au „antrenat” cu Simona Halep, iar mascota Dr.Oetker, Văcuţa Paula, i-a întampinat cu bunătăți. Astfel, Simona Halep și Dr.Oetker și-au dat mâna să facă fericiți sute de copii, care au primit desertul delicios Paula Pudding, jocuri distractive și tricouri. De asemenea, la standul Pizza Guseppe sunt așteptați norocoșii iubitori ai tenisului care au primit în prealabil vouchere pentru a degusta din sortimentele Salami, Ham, 4 Cheese. Pe toata durata turneului, jucătoarele de top WTA se pot energiza încă de la micul dejun cu Musli Vitalis. La acțiunea Dr. Oetker vor fi prezente joi și ”eroinele” din Canada, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu – care au calificat România în Grupa Mondială.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: