Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Fashion

Silviu Lung jr. nu se mai poate însura din cauza pandemiei

Portarul Silviu Lung Jr. e blocat în Kayseri şi a decis, spre deosebire de alţi coechipieri, care stau izolaţi în reşedinţele lor din Turcia, să petreacă această perioadă în baza de pregătire a clubului.

Goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani se află de zece zile în cantonamentul lui Kayserispor. „Îmi e mai uşor decât la mine în apartament. Sunt obişnuit cu viaţa în cantonament, în plus aici am posibilitatea de a mă pregăti în condiţii foarte bune: sală de fitness, piscină, saună”.

Aici, practic, tricolorul nu interacţionează cu nimeni! Explică: „Staff-ul este cazat într-o altă aripă, totul este aranjat în aşa fel încât să nu intru în contact nici cu bucătarul. La câteva zile, o doamnă echipată cu mască de protecţie, cu mănuşi, îmi schimbă lenjeria şi prosoapele din cameră”.

Lui Silviu îi e tare greu fără cei dragi, dar încearcă să nu se plângă: “Sunt sănătos, familia mea, la fel. Mi-am stabilit programul încât să mă pregătesc bine şi să mă odihnesc”. Totuşi, situaţia i-a dat planurile peste cap: „În luna mai urma ca eu şi logodnica mea, Roxana, să facem cununia civilă. Dar, în condiţiile acestea…”.

Citeste mai multe!