Sfaturi utile pentru pasionații de pariuri sportive

Tot mai mulți pasionați de pariuri sportive sunt în căutarea unor case online care să le ofere șanse corecte de câștig. Amploarea pe care a cunoscut-o dezvoltarea acestora însă îi pune pe mulți în dificultate întrucât alegerea celor mai bune constituie o reală provocare în acest caz.

Lucrurile pot fi însă mai simple decât ar părea, iar soluția o constituie de fiecare dată o informare atentă și o cercetare corespunzătoare. Pentru că diversele surse existente în mediul online ar putea fi înșelătoare, iată care sunt câteva dintre sfaturile pe care specialiștii din spatele site-ului Cota2.ro – o casă renumită de pariuri online le oferă.

  • Niciodată să nu pariezi pe ceea ce nu cunoști

Nu întotdeauna ofertele sportive sunt după cum și-ar dori pariorii. Ceea ce mulți nu știu este că numeroase case de pariuri oferă astfel de meciuri și în perioadele în care șansele de câștig sunt poate inexistente. Este destul de dificil să reziști tentației de a paria, chiar dacă nu este vorba despre campionate puternice. La fel este valabil și în cazurile în care se pariază pe sporturi necunoscute.

Cei care nu cunosc cum se realizează corect analiza pe sportul respectiv vor cădea ușor în capcanele diverse pe care lumea pariurilor le ridică. Nu trebuie făcute pariuri în necunoștință de cauză când miza este reprezentată de sume însemnate de bani.

  • Pariurile pe favoriți reprezintă un risc

Sunt echipe diverse care au cote ce nu reflectă nivelul lor, în sensul că sunt mult mai scăzute. Dacă nu ești cunoscător, șansele de a nimeri acele case de pariuri care reduc din cota reală sub motivul că formațiile de acest fel au parte de pariuri excesive sunt destul de mari.

Cu toate că 1.10 pare o cotă destul de sigură, nu merită investiția. Pentru a recupera pierderea, în caz că asta se întâmplă, ar fi nevoie de încă astfel de 10 pariuri, însă câștigate pentru a echivala.

  • Raportarea la statistica meciurilor directe nu este o opțiune

Este adevărat că atunci când trebuie ales un pronostic, statica ar putea constitui un reper destul de bine definit. Administratorii site-ului Cota2.ro consideră că este suficient însă ca o echipă să își schimbe antrenorul dintr-un campionat în altul pentru ca rezultatele următoare să fie influențate. Astfel, raportarea la statistici nu este cel mai inspirat lucru pe care îl poți face. Sunt și alte detalii care pot influența statisticile. Sper exemplu, lipsa unui anumit jucător poate dicta finalul meciului.

  • Cotele nu sunt singurele în funcție de care trebuie plasate pariurile

În general cei care abia au pătruns în lumea pariurilor văd cotele mari pe care le oferă casele de pariuri ca fiind mine de aur. Chiar dacă o cotă de 4, spre exemplu, va fi mai tentantă decât cea de 1,25, șansele ca cea dintâi să iasă câștigătoare sunt destul de reduse.

  • Alegerea meciurilor care merită și care nu merită investiția

Înainte de a paria pe un meci, e de preferat să analizezi situația pentru a ști cât este de bună cota respectivă. Deseori se întâmplă ca echipele mari, despre care știi că au șanse mari de câștig să primească cote însemnat mai mici cu șansa lor reală. Ideal ar fi ca accentul să fie pus pe ceea ce pariorii cunosc ca valuable bets – astfel, sunt șanse fie egale, fie mai mari ca pronosticul să fie câștigător, prin raportare la cotă. Este bine să se aibă în vedere evitarea acelor meciuri jucate de echipe inconstante sau a căror mize sunt inexistente.

  • Întocmirea unei strategii de pariuri

Față de pariurile realizate la agențiile fizice, în cazul celor online utilizarea unei strategii reprezintă o provocare destul de tentantă, mai ales că permite mai multă libertate pentru pariori. Strategiile sunt preferate pentru că asigură mai multă organizare, deci mai puțin  loc de greșeală. Desigur, în realitate nici o strategie nu este complet sigură, ci la fel ca și în cazul pariurilor normale acestea vin însoțite de riscuri. Într-un anumit punct, orice strategie va fi falimentară. Identificarea plusurilor și a minusurilor este o sarcină de realizat.

  • Urmărirea meciurilor când faci pariuri live

Nu e tocmai indicată parierea live, fără a urmări meciul respectiv. Mai sunt și persoane care au tendința de a paria pe echipa favorită, în speranța că în cele din urmă va întoarce scorul. Prin urmărirea meciului însă, riscul de a face o investiție inutilă este înlăturat.

Iată care sunt câteva dintre sfaturile pe care le oferă Cota2 celor care sunt pasionați de pariuri și care doresc profituri pe măsură. Raportarea la acestea rămâne la alegerea fiecărui parior și la modul de acționare la care acesta se raportează.

 

 

 

 

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...