Sevcenko: Mourinho nu vorbea cu mine

Internationalul ucrainean Andrey Sevcenko il critica pe Jose Mourinho, declarand ca antrenorul portughez nu a fost foarte incantat de sosirea acestuia pe Stamford Bridge.

„Sunt un angajat la club, astfel ca fac ceea ce spune presedintele. Este adevarat ca m-am plâns de Mourinho, dar la aceasta situatie m-au condus multe lucruri. Antrenorul nu vorbea niciodata cu mine sau ma folosea într-o pozitie care nu ma avantaja. De asemenea, nu este un secret ca eu m-am aflat mai mult pe lista de jucatori doriti de Roman Abramovici, decât pe cea a antrenorului. în timpul negocierilor pentru transfer, Mourinho parea fericit si optimist la început. Dar în urma cu câteva luni am devenit brusc tinta lui de darts, pentru ca avea un conflict cu presedintele.
Pentru prima data în cariera un antrenor a spus în public ca nu ma potrivesc complet cu planul sau. Aceasta nu este tocmai o buna motivatie. Daca gândeste astfel, de ce sunt aici? într-o discutie cu el a clarificat situatia si a spus ca vorbele i-au fost rastalmacite. Dar înca ma deranjeaza. Nu îmi place sa ma cert, dar nici nu uit. Daca presedintele clubului ma va întreba din nou ce cred despre antrenor, îi voi spune parerea mea”, a declarat Sevcenko pentru un site german.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...