Se contureaza primul ”11” pentru CFR

0
150

CFR Cluj încheiat nedecis, 0-0, cu formaţia elenă Panathinaikos Atena, într-un meci amical de fotbal disputat duminică seara, în cadrul stagiului de pregătire din Austria.

Prima mare ocazie a meciului a fost ratată de Peralta (19), care a trimis mingea în vinclul porţii elene. Panathinaikos (locul 3 în stagiunea trecută) a avut şi ea o mare situaţie, prin Petropoulos, care a şutat pe centrul porţii, din poziţie bună, iar Stăncioiu a prins (24). Cadu a văzut cartonaşul roşu în minutul 42, dar a avut drept de înlocuire (Galiassi). În partea secundă, Semedo a ratat şi el o mare ocazie, în min. 59, dar şutul său din 6 metri a fost reţinut de portar.

Antrenorul Ioan Andone a folosit echipa:

Stăncioiu (Hirschfeld, 72) – Tony (Panin, 79), Cadu (Galiassi, 42), Alcantara (G. Mureşan, 71), Pereira – Trică (E. Kone, 67), Peralta (Prette, 60), Dani, Culio (Deac, 67) – Semedo (Dubarbier, 60), Ruiz (Fabbiani, 74). 

Declaratii dupa meci:

 “După meciul ăsta s-a văzut că suntem pregătiţi. Cred că am fost mai buni decât Panathinaikos” – Eugen Trică, mijlocaş CFR Cluj“E un rezultat bun pentru noi. Încep să îmi fac o idee despre primul unsprezece pentru sezonul următor”
– Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

“A fost un meci greu, cu o echipă de Liga Campionilor. Sunt mulţumit, am jucat bine, puteam câştiga” – Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Declaratiile au fost facute pentru prosport.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here