Școala de tenis Jarkko Nieminen, interesată de o colaborare cu Academia “Victor Hănescu”

Școala de tenis Jarkko Nieminen este pe cale să parafeze un  parteneriat cu Academia “Victor Hănescu”, cei doi tenismeni întâlnindu-se dealtfel și pe terenul de joc.

“Am primit o ofertă de colaborare de la școala de tenis a fostului meu adversar din Finlanda, Jarkko, plus jucătorii din Republica Moldova manifestă interes să vină să se pregătească la noi. Asta pentru că aplicăm metode moderne de antrenament în zona de inițiere copii, aduse din Anglia și Australia și avem antrenori specializați pentru fiecare categorie de vârstă. Faptul că suntem printre puținele academii din Europa de Est care oferă cazare și masă  și că suntem poziționați foarte aproape de aeroport deja a început să atragă copiii din alte țări. Apoi este valoarea antrenorilor, care au calificare pe zona internațională. Și dau exemplu pe Firicel Tomai, cel care m-a format pe mine și pe Simona, pe Florian Arsenescu care a pregătit-o pe Sorana Cîrstea sau pe Daniel Dobre, care a lucrat cu Simona Halep. Și nu în ultimul rând sunt programele de mental coaching, pe care multe școli din lume nu și le permit, fiind extrem de costisitoare”, a declarat Victor Hănescu.

Mai este un detaliu care cântărește enorm în opțiunea copiilor către Academia “Victor Hănescu”. Fostul număr 26 ATP este prezent câte 8 ore pe zi la antrenamente alături de copii, lucru care nu se întâmplă cu alți mari jucători la academii de renume.

 

“Am luat tot ce a fost bun de-a lungul experienței mele pe mai multe contintente, tot ce am simțit că mi-a lipsit și mi-aș fi dorit să am, am strâns în jurul meu cei mai buni antrenori, mentori și specialiști de performanță și am pus bazele celui mai îndrăzneț proiect din tenisul românesc de până acum: Academia Victor Hănescu”, spune fostul 26 ATP.

Printre facilitățile Academiei se mai află suport mental, strategie, evaluare, management, antrenamente fizice, tactice și emoționale, suport medical și educație în sănătate, nutriție și mișcare”, încheie Victor Hănescu.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...