Te asteptam si pe retelel sociale

Poza zilei

Schweinsteiger se retrage din tenis pentru a sta mai mult cu Ana Ivanovici

Bastian Schweinsteiger a decis să spună adio fotbalului, la 35 de ani, fostul campion mondial cu Germania în 2014 jucând în ultimii doi ani în Major League Soccer, la Chicago Fire.

El şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Bayern Munchen, unde a jucat între 2002 şi 2015, după care a trecut între 2015-2017 la Manchester United, de unde a ajuns în MLS.

Schweinsteiger a jucat 500 de meciuri şi a marcat 68 de goluri pentru Bayern, în toate competiţiile, alături de care a câştigat Liga Campionilor şi opt titluri în Bundesliga.

Dragi fani, a sosit momentul să-mi închei cariera la sfârșitul acestui sezon (n.r. Chicago Fire nu a prins play-off-ul şi şi-a încheiat deja sezonul oficial). Aș dori să vă mulțumesc vouă, echipelor mele, Bayern, Manchester United, Chicago Fire și echipei naționale a Germaniei. Aţi făcut acest timp incredibil pentru mine! Desigur, aș dori să le mulțumesc soției mele, Ana Ivanovic, și familiei mele pentru sprijinul acordat. Decizia mă face să mă simt puțin nostalgic, dar aștept cu nerăbdare și provocările interesante care mă așteaptă în curând. Voi rămâne fidel fotbalului. Multe, multe mulțumiri pentru timpul petrecut împreună, voi avea întotdeauna un loc pentru voi în inima mea!„, a fost mesajul de adio al fostului mare fotbalist german.

Decizia lui Schweinsteiger vie la puțin timp după ce soția sa, fosta jucătoare de tenis Ana Ivanovici, a născut al doilea copil.

Citeste mai multe!