Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Scandal de proporții în Liga 5 de fotbal din Teleorman

Un scandal de proporții s-a înregistrat la meciul Petrolul Poeni-Viitorul Didești, în care suporterii i-au bătut pe jucătorii oaspeți, informează Teresport.ro.

Era minutul 87 și meciul se scurgea fără incidente spre final iar scorul era 2-1 pentru Petrolul Popeni cu Viitorul Didești într-un meci din Liga 5 care a contat pentru etapa cu numărul 16. Din păcate, un eveniment nefericit a schimbat total soarta meciului în acel minut. Un jucător de la Poeni a fost faultat de un adversar și în timp ce era la pământ și-a lovit cu pumnul adversarul și l-a umplut de sânge după ce i-a spart arcada.
După acest lucru, oficialii de la Didești au decis să retragă echipa de pe teren. În schimb, arbitrul le-a acordat trei minute regulamentare oaspeților să revină pe teren, timp în care suporterii de la Poeni s-au dus în autocar și i-au bătut pe fotbaliștii de la Didești. Într-un final a intervenit și poliția pentru a aplana acest caz revoltător într-un fotbal din Liga 5 care ar trebui să fie mai mult amator, fără mize de acest fel.