Sainz incearca sa recupereze distanta fata de locul intai

Fostul campion mondial al raliurilor, spaniolul Carlos Sainz, încearcă să-şi revină după cele două etape în care a avut probleme la începutul săptămânii şi a câştigat etapa a 12 -a a Raliului Dakar.

Cu toate acestea, deşi Sainz s-a impus cu aproape patru minute avans faţă de portughezul Carlos Souza şi cu aproape cinci minute avans faţă de francezul Luc Alphand, spaniolul ocupă doar locul nouă în clasamentul general, la peste şapte ore şi jumătate de francezul Stephan Peterhansel, iar şansele de a mai spera la victoria finală sunt minime.

La clasa moto, spaniolul Isidre Esteve Puyol s-a impus în etapa a 12-a cu peste trei minute avans faţă de portughezul Goncalves dar deşi compatriotul său Marc Coma a terminat abia al 16-lea, Coma se menţine lider la clasamentul general cu aproape o oră avans faţă de francezul Cyril Despres, peste o oră şi 10 minute faţă de francezul David Casteu şi peste două ore şi jumătate faţă de Puyol, situat doar al şaselea.

Românul Emanuel Gyeneş a încheiat etapa a 12-a pe locul 54, la o oră şi 10 minute de lider, şi se află în clasamentul general pe locul 50, la peste 15 ore şi jumătate de Marc Coma.

Olandezul Hans Stacey a câştigat etapa a 12-a la clasa camioanelor, cu aproape cinci minute avans faţă de cehul Tomecek, şi şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general acolo unde are un avans considerabil, aproape trei ore faţă de rusul Igor Mardeev.

AmosNews. 

Stiri recente

Sinner, în finală la Beijing, după ce l-a învins pe Alcaraz

Jannik Sinner va juca în finala turneului de la Beijing împotriva lui Daniil Medvedev, după ce a dispus de...