S-a stabilit ora partidei dintre Halep și Siniakova, în direct la Digi Sport 2; Olaru, în sferturi la dublu

Simona Halep (25 de ani, 4 WTA) a fost eliminată în proba de dublu, unde a evoluat alături de Monica Niculescu, dar continuă să evolueze la simplu în cadrul turneului de la Shenzhen, precizează Digi Sport.

Partida dintre Simona Halep și Katerinia Siniakova, premieră în circuitul WTA, din optimile de finală, se va disputa miercuri, 4 ianuarie, nu înainte de ora 07:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, fiind al doilea meci al zilei de pe terenul central. Înainte se va juca întâlnirea dintre Kristina Pliskova și Kai-Chen Chang.

În urmă cu un an, Simona Halep nu a evoluat în prima săptămână, întrucât s-a retras de la Brisbane și, astfel, nu are niciun punct de apărat la Shenzhen. Românca va trebui însă să ajungă cel puțin în finală, în China, dacă nu vrea să piardă puncte până la Australian Open.

În condițiile în care a anunțat că nu va juca un alt turneu în săptămâna premergătoare celui de la Melbourne, ea va trebui să-și apere la Shenzhen și cele 180 de puncte câștigate în 2016 la Sydney (turneu Premier), acolo unde a ajuns până în semifinale.

Raluca Olaru şi coechipiera ei, Olga Savciuk din Ucraina, au învins cu scorul de 6-2, 6-2 cuplul chinez Ying-Ying Duan/Qiang Wang, beneficiar al unui wild card, calificându-se în sferturile de finală ale Shenzhen Open. Învingătoarele, cap de serie numărul 4, vor primi un cec de 3.852 de dolari şi 60 de puncte WTA. În sferturi, Olaru şi Savciuk vor întâlni o altă echipă chineză, Chen Liang/Jing-Jing Lu.

 

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...