S-a dat startul celei de a patra ediții a turneului European Summer Cups Girls 16- Qualifying

Turneul este rezervat junioarelor, cu vârsta de până la 16 ani. Este cea de-a patra ediţie a acestei competiţii, care face parte din calendarul Tennis Europe. Turneul este organizat de Tenis Club Curtea de Argeş şi se desfăşoară sub egida Tennis Europe şi FR Tenis.

În urma unui acord încheiat între ITF și Tennis Europe primii doi căștigători ai turneelor European Summer Cups Girls Under 16 vor merge în finalele din Ungaria  pentru Junior Fed Cup. 

Partidele de tenis se vor desfășura pe cele 4 terenuri de zgurăși un teren de antrenament ale bazei sportive Tenis Club Curtea de Argeș, remodernizată recent șidotată tehnic la cele mai înalte standarde.

Suntem bucuroși că și în acest an suntem alături de European Summer Cups, turneu pe națiuni destinat fetelor de până la 16 ani. Vor fi meciuri cu mare încărccătură emoțională având în vedere că se vor confrunta România și Germania  alături de alte 5 națiuni. Ținem pumnii fetelor noastre și ne dorim să ajungă la turneul final din Ungaria. Sprijinim tenisul pentru juniorii de peste 10 ani și uitându-ne la rezultatele de astăzi ale fetelor, realizăm că eforturile noastre sunt încununate de succes, tenisul feminin românesc fiind astăzi, în prim planul scenei internaționale„, a declarat Ioan Cozma, director general Dr.Oetker România.

Partenerul oficial European Summer Cups Girls Under 16 este Dr.Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș și Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe. Ediția 2014 se bucură de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Județean Argeș, Consiliul Local Curtea de Argeș, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociația Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

Dr.Oetker  are  o  tradiție  de  peste  120  de  ani  pe  plan  internațional,  iar  în  Româniaactivează de peste 16 ani. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse,poziția de lider de piață pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri,  deserturipudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza și snack-uri congelate.