Rusia și Slovacia s-au calificat în faza finală Junior Davis&Fed Cup din Ungaria

România a fost învinsă, scor 2-1, de reprezentativa Germaniei. Micile tricolore s-au clasat pe locul 5, după ce au învins, cu acelaşi scor 3-0, atât Moldova, cât şi Bulgaria.  Lotul României a fost alcătuit din Mihaela Buzărnescu (căpitan nejucător), Ioana Mincă, Oana Gavrilă şi Georgia Andreea Crăciun.

Turneul a fost rezervat junioarelor, cu vârsta de până la 16 ani. European Summer Cups Girls Under 16 -Qualifying, Zone C-  a fost ediția cu numărul patru și face parte din calendarul Tennis Europe. Turneul este organizat de Tenis Club Curtea de Argeş şi se desfăşoară sub egida Tennis Europe şi FR Tenis.

 

Partidele de tenis s-au desfășurat pe cele 4 terenuri de zgură și un teren de antrenament ale bazei sportive Tenis Club Curtea de Argeș, remodernizată recent și dotată tehnic la cele mai înalte standarde.

Suntem bucuroși că și în acest an am fost alături de European Summer Cups, turneu pe națiuni destinat fetelor de până la 16 ani. Felicit cele două echipe, Rusia și    Slovacia, pentru ca vor merge mai departe la faza finală din Ungaria și le urez mult succes. De asemenea și celelalte participante la acest turneu merită să fie felicitate pentru că au arătat pe teren că își doresc să câștige. Sprijinim tenisul pentru juniorii de peste 10 ani și uitându-ne la rezultatele de astăzi ale fetelor, realizăm că eforturile noastre sunt încununate de succes, tenisul feminin românesc fiind astăzi, în prim planul scenei internaționale„, a declarat Ioan Cozma, director general Dr.Oetker România.

Partenerul oficial European Summer Cups Girls Under 16 a fost Dr.Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș și Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe. Ediția 2014 se bucură de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Județean Argeș, Consiliul Local Curtea de Argeș, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociația Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

 Dr.Oetker  are  o  tradiție  de  peste  120  de  ani  pe  plan  internațional,  iar  în  România activează de peste 16 ani. Astăzi, Dr.Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri,  deserturipudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza și snack-uri congelate.