Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Rugby: O’Driscoll şi Stringer ar putea reveni pentru derbiul cu Anglia

După ce a pierdut acasă, 17-20 cu Franţa, fără doi dintre cei mai buni jucători ai ei, Brian ODriscoll şi Peter Stringer, Irlanda mizează din plin pe revenirea acestora pentru istoricul meci de sâmbătă cu Anglia de pe Croke Park.

Irlandezii au digerat greu înfrângerea din final cu Franţa iar antrenorul Eddie OSullivan a selecţionat mai mulţi jucători noi pentru jocul cu Anglia în încercarea de a găsi formula ideală pentru o victorie împotriva marii rivale.

Astfel, au apărut în lotul Irlandei Kieran Lewis şi Robert Kearney, ambii de la Leinster, Barry Murphy de la Munster dar şi înaintaşii Bryan Young, Stephen Ferris şi Trevor Hogan, la care se adaugă revenirile lui Brian ODriscoll şi Peter Stringer.

Franţa va juca în weekend acasă cu Ţara Galilor iar francezii nu pot miza în continuare pe căpitanul clasic, Fabien Pelous, urmând ca acest rol să fie jucat în continuare de taloneurul Raphael Ibanez. Galezii au surprins înaintea jocului cu Franţa prin eliminarea din lot a veteranului Colin Charvis, de la Gwenport Newport Dragons, mişcare pentru care antrenorul Gareth Jenkins a fost nevoit să dea explicaţii pentru alegerea lui Alix Popham, Ryan Jones şi Martyn Williams ca titulari ai liniei a treia.

Italia merge în Scoţia cu mari speranţe la victorii, antrenorul Pierre Berbizier fiind convins că evoluţia din meciul cu Anglia, când Italia a pierdut greu, poate fi repetată şi poate aduce un rezultat pozitiv în deplasarea din Scoţia.

Scoţienii au anunţat deja echipa de start pentru jocul cu Squadra Azzura şi se remarcă revenirea lui Nathan Hines, jucător care va juca pentru a 40-a oară în naţională.
Scoţia: 15 Hugo Southwell, 14 Sean Lamont, 13 Marcus Di Rollo, 12 Rob Dewey, 11 Chris Paterson , 10 Phil Godman, 9 Chris Cusiter, 8 Dave Callam, 7 Kelly Brown, 6 Simon Taylor, 5 Scott Murray, 4 Nathan Hines, 3 Euan Murray, 2 Dougie Hall, 1 Gavin Kerr. Rezerve: 16 Ross Ford, 17 Allan Jacobsen, 18 Jim Hamilton, 19 Allister Hogg, 20 Rory Lawson, 21 Andrew Henderson, 22 Nikki Walker.

Citeste mai multe!