Rugby / Mutari pe piata transferurilor

Steaua va avea doi jucatori de echipa nationala pentru finalul acestui campionat. Stelistii au reusit sa oficializeze trecerile lui Csaba Gal si Stefan Ciuntu, fiecare dintre ei semnand pentru un an de zile. “Militarii” vor avea asadar un centru si o aripa de valoare in lot pentru a incerca sa-si apere titlul, aceste noi achizitii putand sa evolueze chiar si duminica in derbyul cu Dinamo. Stelistii l-au mai dorit si pe Carpo, de la Farul, insa venirea lui nu s-a mai concretizat. “Gal si Ciuntu sunt doua achizitii importante, sportivi seriosi de care avem nevoie. Sper ca ei sa dea un plus de valoare echipei”, a explicat Marin Mot, antrenorul Stelei.
    
Nici Dinamo nu a stat insa deoparte inainte de derby. Dinamovistii si-au intarit inaintarea si l-au adus pe pilierul Olimpiei, Ion Popescu, considerat unul dintre cei mai valorosi jucatori pe acest post in ultima perioada. “Poate joaca si duminica, ramane de vazut ce decide Neaga. Este nevoie de el, doar de asta l-am luat”, a explicat Tudor Constantin, presedintele dinamovistilor. Stelistul Marin Mot s-a multumit sa explice ca “la cati jucatori a adus Dinamo in ultima vreme, unul in plus nu mai conteaza”.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...