Rublev, după ce a câştigat titlul la Madrid: “Sunt plin de medicamente”

Andrei Rublev, care a câştigat Mastersul 1000 de la Madrid în faţa lui Felix Auger-Aliassime, a explicat că a fost bolnav pe parcursul turneului spaniol și este plin de medicament

“Sunt bolnav de opt sau nouă zile şi nu se ameliorează deloc. Nu este normal, de obicei, când sunt bolnav durează două sau trei zile. Este prima dată când mă simt atât de rău în viaţa mea.

Cred că luni voi merge la spital. Nu ştiu exact ce este, dacă e vorba de o angină streptococică sau de un virus, dar am gâtul complet blocat.

În ultimele nouă zile, nu am putut să înghit, nu am putut să mănânc şi am avut o durere de cap imensă. Am avut o inflamaţie şi degetul meu de la picior şi-a dublat dimensiunea.

Cu presiunea pe care o exercita asupra osului, nu puteam nici măcar să-mi pun piciorul în pantof. Senzaţia este similară cu cea de când este rupt, presupun. De aceea mi-am anesteziat degetul, ca să nu-l simt. Sunt plin de medicamente”.

“Sunt foarte mulţumit că am reuşit să am o prestaţie bună în toate meciurile mele. Am jucat la un nivel foarte bun încă de la primul meu meci, iar în final am câştigat titlul.

Şi este ca şi cum ultimele săptămâni nu s-ar fi întâmplat niciodată”, a declarat Rublev, care pierduse patru meciuri consecutive înainte de sosirea în capitala Spaniei.

Andrei Rublev a câştigat turneul ATP Masters 1000 de la Madrid, după ce l-a învins pe Felix Auger-Aliassime.

Andrei Rublev (26 de ani, locul 8 ATP), favoritul numărul 7 al turneului madrilen, l-a învins în finală pe Felix Auger-Aliassime (23 de ani, locul 35 ATP), după un meci care a durat două ore şi 49 de minute.

Rublev s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 7-5, 7-5 , câştigând al 16-lea turneu din carieră, al şaptelea pe zgură şi al doilea Masters, după cel de la Monte Carlo 2023.

Pentru jucătorul rus este al doilea turneu din acest an în care se impune.

Stiri recente

CFR Cluj e vicecampioana României. Ardelenii au învins Farul cu 5-1

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a învins Farul Constanţa, 5-1, în ultima etapă a play-off-ului...