Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Ronnie O’Sullivan este regele Marii Britanii

Anunţată ca cea mai interesantă finală posibilă de la Mastersul Marii Britanii de snooker, partida dintre englezul Ronnie OSullivan şi chinezul Ding Junhui s-a încheiat practic înainte de a începe, Ronnie impunându-se cu 10-3.

Debutul jocului a fost echilibrat, Ding trecându-şi în cont primele două jocuri ale partide însă apoi balanţa a început să încline tot mai serios în favoarea lui Ronnie care a făcut tot ce a vrut pe masa de joc şi a arătat că este încă cel mai talentat jucător din istorie.

Cu toate acestea, Ding a reuşit o performanţă de excepţie deşi încă nu a împlinit 20 de ani şi dacă evoluează ca şi până acum are mari şanse să-l ajungă din urmă la nivel de cărţi de vizită pe Ronnie OSullivan.

Rezultatul final a fost 10-3 însă Ding a cedat total înaintea ultimul joc când era deja dispus să cedeze finală fără a mai evolua în al 13-lea frame.

Amos News

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: