Ronaldo: “Madridul a fost iadul pentru mine”

Brazilianul Ronaldo (foto) a efectuat, vineri, vizita medicală la AC Milan, în vederea transferului său la formaţia antrenată de Carlo Ancelotti, informează Channel4.

“Sunt fericit că am ajuns în Italia, chiar dacă sunt încă jucătorul lui Real Madrid. Sper să mă descurc bine în tricoul noii mele echipe. Madridul a fost un iad pentru mine, iar lucrul alături de Fabio Capello a fost un coşmar”, a declarat viitorul atacant al lui AC Milan, Ronaldo.

După ieşirea de la vizita medicală, brazilianul a spus că rezultatele testelor pe care le-a făcut au fost bune şi că se bucură că s-a întors la Milano, oraş unde a mai trăit pe vremea când evolua la Inter.

Ronaldo a ajuns în Italia joi, iar Massimo Moratti, de la Inter, s-a declarat dezamăgit de decizia brazilianului de a juca pentru AC Milan. Atacantul nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Moratti şi a precizat că va avea o discuţie cu oficialul lui Inter.

Tranzacţia dintre AC Milan şi Real Madrid se va finaliza cel mai probabil luni, când vicepreşedintele italienilor, Adriano Galliani, se va deplasa în Spania pentru a trata cu oficialii lui Real Madrid.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...