România – Marea Britanie, în play-off-ul pentru menținerea în Grupa Mondială II a Fed Cup by BNP Paribas. Meciul se va juca în România

Tagerea la sorți a meciurilor din play-off-ul pentru menținerea în Grupa Mondială II a Fed Cup by BNP Paribas a stabilit că România va întâlni Marea Britanie, partida urmând a avea loc în România.

Din echipa Marii Britanii, care s-a calificat în play-off, au făcut parte cele mai bune două jucătoare, Johanna Konta, locul 10 WTA și Heather Watson, locul 72 WTA, cele doup jucând toate meciurile de simplu dar și la dublu, în întâlnirea decisivă cu Croația.

După ce a aflat numele adversarei, căpitanul-nejucător al echipei României, Ilie Năstase, a declarat pentru site-ul FRT: ”Este bine pentru noi că jucăm acasă, dar puteam să întâlnim și adversare mai accesibile. Marea Britanie este un adversar dificil, au o jucătoare de Top 10, dar eu sunt convins că în România, cu toate fetele sănătoase și apte de joc, noi avem prima șansă. Dar, repet, nu va fi ușor”.

În celelalte trei partide din play-off-ul pentru menținerea în Grupa Mondială II se întâlnesc Serbia – Australia, Canada – Kazahstan și Taiwan – Italia, primele echipe fiind cele care vor găzdui aceste meciuri.