Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

România, locul 3 la Minicampionatul Mondial Spain Trophy – Barcelona, U11

În perioada 1-7 iulie a avut loc pe Costa Brava turneul de fotbal Spain Trophy – Barcelona, unde au participat peste 250 echipe din 14 țări, un minicampionat mondial, la categoriile de vârstă U11/13/15/17/19.

România a fost reprezentată de o selecționată U11 formată din jucători de la Școala Europeană, Academia Farul, Sport Team și CSS nr.1 Bucureşti.

 

Echipa antrenată de profesorul Marius Bălășoiu a ocupat locul 3. Micii tricolori au învins selecționatele Libanului, Palestinei, Italiei, Germaniei, pierzând numai un singur meci contra selecţioonatei Peru, câștigătoarea turneului.

Iustin Doicaru a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului .Printre remarcați au mai fost Cavescu Octavian, Mazuru Alexandru, Ene Tudor, Stratulă Thomas, Udrea Petru şi Pepin Ianis.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: