Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Roma lui Chivu a produs prima infrangere a Interului

A fost nevoie de 31 de victorii sau egaluri pentru ca Internazionale Milano să înregistreze prima înfrângere din sezonul 2006-2007 din Serie A, formaţia lui Roberto Mancini pierzând chiar jocul care îi putea asigura titlul.

Cu 25 de victorii, şase egaluri şi 16 puncte avans faţă de ocupanta locului doi, Internazionale Milano mai avea nevoie de o victorie acasă în derbiul cu AS Roma pentru a-şi asigura titlul cu şase etape înainte de final.

Totuşi, formaţia lui Roberto Mancini a evoluat slab în meciul cu Roma, Chivu şi compania zburdând pe teren şi producând prima înfrângere a lui Inter din acest sezon.

Perrotta, de trei ori, şi Chivu au ratat ocazii importante în prima parte, înainte ca Perrotta să deschidă scorul în finalul primei reprize după o centrare perfectă a lui Chivu. Inter a egalat în minutul 52 dintr-un penalty, inventat de arbitrul de centru la un plonjon al lui Adriano şi transformat de Materazzi, şi a reuşit să echilibreze jocul dar pe final Totti şi Cassetti au dat lovitura în ultimele două minute şi au adus victoria lui AS Roma cu 3-1.

Cristi Chivu a fost integralist pe postul de fundaş stânga, a jucat bine, fiind de altfel cel mai bun fundaş al Romei, echipă care încă mai speră la titlul deşi misiunea este una imposibilă în ciuda victoriei de astăzi.

Într-un alt meci din etapa a 32-a a Serie A, AC Milan s-a impus la Ascoli cu un scor zdrobitor, 5-2, după un joc în care oaspeţii conduceau cu 4-1 după ceva mai mult de o jumătate de oră, Kaka reuşind o evoluţie aproape perfectă.

Kaka a marcat două goluri din trei şuturi spre poarta adversă, a pierdut doar patru din cele 26 de baloane jucate, a reuşit trei recuperări şi a pasat perfect de 16 ori, iar toate acestea în condiţiile în care a jucat doar 45 de minute.

În celelalte partide, Parma a învins surprinzător cu 2-0 Fiorentina lui Mutu, după o dublă a marii speranţe a fotbalului italian, Rossi, jucătorul adus de la Manchester United, Siena, cu Codrea titular şi cu o evoluţie bună, a învins cu 1-0 pe Torino, Empoli a învins cu 2-0 pe Atalanta, Lazio şi Chievo au încheiat la egalitate, 0-0, Livorno a învins cu 2-1 pe Cagliari, Reggina a învins cu 3-1 pe Messina iar Udinese a învins cu 1-0 pe Sampdoria.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: