Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

Roland Garros 2022 – turneu incendiar si un duel al generatiilor

Turneul de la French Open 2022 se anunta unul cu adevarat interesant si cu multi pretendenti pentru a ridica marele trofeu. Se anunta si un duel al generatiilor intre Nadal si Djokovic(castigatorii ultimelor 6 editii) si reprezentatii generatiei mai tinere, in frunte cu tanarul Alcaraz, care a aratat un joc impresionant in acest an, dar si Tsitsipas, finalistul de anul trecut.

Tsitsipas a pierdut in fata lui Djokovic intr-un mod dramatic. El a devenit favorit la ponturi pariuri sportive pentru a castiga trofeul in momentul in care a condus cu 2-0 la seturi, dar a fost intors de sarbul Novak Djokovic, care si-a mai adaugat un titlu in palmares si in lupta cu rivalii sai Roger Federer si Rafael Nadal pentru cele mai multe titluri de grand slam castigate in cariera.

Printre pretendenti il avem si pe Zverev, care se chinuie sa isi gaseasca forma si sa isi mentina un joc bun pe parcursul a 1-2 saptamani de competitie, dar si pe Thiem care revine dupa o accidentare serioasa de un an, el nereusind nicio victorie anul acesta. Totusi, deja a strans cateva meciuri deci poate sa inceapa sa-si gaseasca forma la acest Roland Garros.

Alti jucatori care pot produce surprize de pe tabloul masculin sunt Casper Ruud(un expert al zgurei dar care are a dezvoltat un joc solid si pe hard), tanarul Jannik Sinner dar si Andrey Rublev.

Si rusul Medvedev, care este foarte aproape de a prelua locul 1 mondial, poate produce un joc solid daca prinde ceva incredere in jocul lui pe aceasta suprafata. El a declarat cu mai multe ocazii faptul ca aceasta suprafata nu ii este deloc pe plac, iar nici rezultatele nu il ajuta. El a pierdut saptamana trecuta contra lui Gasquet, un jucator de aproape 36 ani aflat spre sfarsitul carierei. El a facut, surprinzator, sferturi de finala anul trecut, deci cu siguranta e capabil sa ajunga departe.

Jucatorii rusi sunt, de asemenea, banati de la Wimbledon si competitiile pe iarba, deci este o motivatie suplimentara pentru ei sa produca rezultate bune in sezonul de zgura.

Ce spun casele de pariuri?

Casele de pariuri il dau favorit pe sarbul Novak Djokovic cu o cota de 2.70, urmand tanarul jucator spaniol Alcaraz cu o cota de 3.0, iar pe locul 3 se afla Rafael Nadal cu o cota de 3.25.

Nadal a fost favorit pana foarte recent, dar a aratat probleme fizice in meciul de la Roma, pierdut impotriva lui Shapovalov. Conditia lui fizica este incerta si va fi interesant de urmarit daca va fi apt fizic de-a lungul turnenului, caz in care va fi printre favoriti cu siguranta.

Dupa ce se va afisa tabloul cu meciurile de pe tabloul principal, va fi interesant de urmarit cotele pentru pariuri si vom putea genera si biletul zilei cu meciurile din fiecare zi.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: