Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Roger Federer a salvat șapte mingi de meci și e în semifinale la AO

Roger Federer, nr 3 ATP, s-a calificat, în semifinalele turneului de la Australian Open, după ce a salvat şapte mingi de meci în meciul din sferturi cu Tennys Sandgren, locul 100 ATP.

Tenismenul american a fost cât pe ce să producă şocul începutului de an în tenisul mondial, dar a dat cu piciorul la nu mai puţin de şapte mingi de meci în faţa elveţianului şi a fost învins, scor 3-6, 6-2, 6-2, 6-7 (8), 3-6.

În setul al patrulea, Tennys Sandgren a avut trei mingi de meci la 5-4, după care încă patru în tie-break. Elveţianul avea să câştige tie-break-ul, 10-8, apoi să se impună fără probleme în setul decisiv.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: