Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Roger Federer a decis să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Roger Federer și-a anunțat intenția de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, programate anul viitor, când elvețianul va avea 39 de ani.

„Am discutat cu echipa mea de câteva săptămâni, chiar luni, în legătură cu ce ar trebui să facă vara viitoare, după Wimbledon şi înainte de US Open. În cele din urmă am decis să mai particip încă o dată la Jocurile Olimpice. Am ales cu inima. Am purtat steagul Elveției de două ori, în Atena și Beijing, am o medalie de aur și una de argint și de abia aștept să mai particip o dată”, a spus Federer, care a lipsit de la JO 2016, din cauza unei accidentări.

Federer  a cucerit medalia de argint la ediția din 2012 de la Londra după ce a fost învins în finală de Andy Murray, dar a cucerit medalia de aur, la dublu, în 2008, la JO de la Beijing, alături de Stanislas Wawrinka.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: