Rod Stewart a refuzat o ofertă de un milion de dolari pentru a cânta la CM Qatar

Rod Stewart a refuzat o ofertă de un milion de dolari pentru a cânta la CM din Qatar, care va începe pe 20 noiembrie.

“Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni. Nu era ce trebuia”. Cântăreţul a spus pentru The Times că a refuzat.

Cântăreaţa Dua Lipa a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar. „Nu o voi face şi nu am avut niciodată negocieri pentru asta”. A scris vedeta pe Instagram.

Cauza acestor refuzuri: multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar, în special în ceea ce priveşte femeile. Persoanele LGBT sau migranţii care lucrează la construcţia de stadioane.

„Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut. aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”. A spus cântăreaţa.

Mai multe vedete sunt aşteptate la spectacolul organizat în deschiderea Cupei Mondiale dintre Qatar şi Ecuador. Se aşteaptă să participe cântăreaţa columbiană Shakira, precum şi Jungkook de la BTS şi rapperul american Lil Baby.

Pe parcursul Cupei Mondiale FIFA din Qatar vor fi organizate concerte cu personalităţi precum Black Eyed Peas, Post Malone. Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...