Remiză albă în episodul 243 din El Clasico

Episodul cu numărul 243 din El Clasico le-a pus faţă în faţă pe Barcelona şi pe Real Madrid la egalitate de puncte, pentru prima dată după 4 ani şi jumătate. Iar în teren situaţia a fost la fel de echilibrată.

Galacticii lui Zidane au ameninţat primii poarta lui Ter Stegen, care a fost salvat de Lenglet, la ocazia lui Benzema. Sergio Ramos nu s-a lăsat mai prejos şi la al 43-lea clasic spaniol din carieră, record absolut, i-a refuzat golul lui Messi. Argentinianul a trecut apoi în rolul de servant. A inventat o pasă genială pentru Jordi Alba, care nu a nimerit ţinta. În actul secund s-a jucat mult mai dur, iar fazele de poartă au fost mult mai puţine. Bale reuşise să deschidă scorul, dar golul său a fost anulat pentru un offiside milimetric la Ferland Mendy, iar El Clasico s-a încheiat fără goluri.

După 17 etape, cele două foormații se află la egalitate de puncte în clasament, cu 36 de puncte, Barca fiind avantajată de golaveraj.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...