Regii sportului rege își dau întâlnire în Qatar

(de Cristi Mîndru)

Regii sportului rege isi dau intalnire in Qatar. O data la patru ani e sarbatoarea suprema a fotbalului.

In vremuri gri insa legata prin istorie, de la Conte Verde la Maracanaco, acea Maracana indoliata de celesti in ‘50, de la bratul rupt al Kaiserului la mana lui Dumnezeu Maradoniana, de la serpuirea lui El Pibe intre britanici la noptile albe de la Pasadena, de la cinismul azur care a ucis cea mai frumoasa ,,echipa care nu a castigat nimic” – Brazilia ‘82 si pana la desenele spaniole tiki-taka care au adus titlul armadei, COPPA DEL MONDO, WORLD CUP ori WELTMEISTERSCHAFT reprezinta intalnirea de varf al celui mai adulat sport contemporan.

Ea se vede la TVR de duminica si pana pe 18 decembrie, cand in ajun de Craciun, lumea va cunoaste campioana mondiala…

Delegația TVR pentru Campionatul Mondial de Fotbal – Qatar 2022

Duminică începe spectacolul, Cristi Mîndru comentând partidele de la CM din Qatar.
CV Cristian Mîndru

A debutat in presa in 2002 ca reporter la Antena 1. Din 2003 a fost redactor – comentator la TV Sport ( sport.ro). Unde a comentat  partide de fotbal ( Liga 1, serie A, Premier League, Primera Division). Din 2004 este angajat al TVR. A făcut parte din echipa de la Bucureşti care a produs pentru TVR JO de Vară de la Atena 2004.

A comentat futsal (fotbal de sală) timp de un an şi zeci de meciuri de tenis, incluzând aici partidele de Cupa Davis ale României din ultimii ani. Și finale ale unor turnee de mare şlem, transmise de TVR, dar şi partide la Open România. Comenteaza fotbal, baschet, tenis, handbal si schi alpin.

A participat ca redactor–comentator la JO de Vară de la Beijing 2008, Londra 2012, Rio 2016, Tokyo 2020. Cât si la JO de iarnă de la Vancouver 2010. A comentat din studioul TVR JO de Iarna de la Soci 2014, Pyeong-Chang 2018 si Beijing 2022.

În 2008 a primit premiul special „Cristian Ţopescu” – TV Mania pentru cel mai promiţător tânăr jurnalist sportiv.

A fost prezentator sau producător al studiourilor „Champions League” şi al emisiunilor de fotbal din timpul EURO 2008 si 2012, CM 2006, 2010, 2014, CM 2018. Din 2010 prezintă şi principalele jurnale sportive la TVR 1 şi TVR 2. În 2013 a prezentat festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013).

Cristian Mîndru ne aduce ştirile din Sport la TVR 1 si este comentator de tenis la Digisport si Eurosport.

Stiri recente

Neymar va relua antrenamentele pentru a joca în optimi cu Coreea de Sud

Neymar, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida cu Camerun, la CM Qatar,...