Regata SetSail deschide competițiile de yachting în 2016

București, 11 mai 2016. Sezonul de competiții de yachting se deschide în acest weekend, cu Regata organizată de Școala de Navigație SetSail, Black Sea Skippers Club si Club Sportiv Balkan sub autoritatea Federatiei Romane de Yachting. Regata va  stabili noi standarde atât în ceea ce privește nivelul competiției, cât și al evenimentelor organizate pe țărm. Peste 30 de ambarcațiuni, din România și Bulgaria, se anunță la startul celor două zile de curse. Un numar record de sponsori au pus umarul la realizarea acestui eveniment, permitand astfel organizatorilor sa ofere participantilor trasee deosebite dar si sa realizeze materiale foto- video deosebite ce vor fi distribuite catre televiziuni din intreaga lume, fiind primul eveniment cu o expunere media garantata. De realizarea  si distribuirea inregistrarilor video se va ocupa Icarus Sailing Media, lider mondial in filmarea evenimenteul de acest gen.

„Când am deschis școala de navigație, acum 7 ani, yachtingul era un sport practicat într-o castă mai degrabă restrânsă. Ne-am propus să promovăm acest sport complex și să contribuim la dezvoltarea comunității de yachting. Avem deja 1.000 de elevi, care ne sunt colegi de echipaj, competitori sau chiar instructori în școală. Organizam Regata SetSail pentru toți cei care găsesc pe mare un spațiu al pasiunii, al competiției și al prieteniei”,  declară Ovidiu Drugan, director al Școlii SetSail.

 

Regata Setsail va avea două zile de competiție susținută, cu o cursă inshore și una offshore sâmbătă, 14 mai, și patru curse offshore duminică, 15 mai. Sâmbătă seara, o petrecere și alte surprize vor aduce împreună competitorii și susținătorii acestora. Mai multe informatii despre acesta regata pot fi accesate pe site-ul regatei www.setsailblacksea.com.

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...