Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Rednic: Suntem pregatiti sa invingem in Giulesti

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic (foto), a afirmat cu două zile înainte de derbiul cu Rapid din Giuleşti că echipa sa este pregătită să se impună pe terenul rivalei.

Afectat la începutul săptămânii de o serie de probleme medicale, Mircea Rednic, antrenorul liderei Ligii I la fotbal, Dinamo Bucureşti, s-a declarat extrem de încântat de faptul că va avea întregul lot la dispoziţie pentru jocul cu Rapid.

Astfel, dinamoviştii i-au recuperat pe Claudiu Niculescu, Lobonţ, Ropotan, Bălace şi, mai ales, Fabrice Fernandes, mijlocaşul francez absent de la ultimele jocuri şi care de vineri intră în programul normal al echipei astfel că el va putea fi folosit în Giuleşti.

Tehnicianul „alb-roşilor” s-a declarat în schimb nemulţumit de faptul că jocul se va disputa fără spectatori şi că va fi arbitrat de o brigadă din România cu Sebastian Colţescu la centru.

Mircea Rednic nu a ezitat să atace tabăra adversă afirmând că rapidiştii au fost cei care au refuzat ca meciul să se joace pe stadionul Naţional cu spectatori şi, de asemenea, i s-ar fi părut normal ca jocul să fie arbitrat de o brigadă străină în condiţiile în care în tur giuleştenii au cerut arbitri străini şi le-a fost acordată această posibilitate.

Citeste mai multe!