Rednic: “Si-au batut joc”

0
104

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, si-a criticat jucatorii pentru atitudinea avuta in meciul cu Poli Timisoara, scor 1-1, subliniind ca acestia se cred campioni mult prea devreme si ca “se joaca cu locul lor in echipa”.

“Poli a jucat cu echipa a doua, una tinara, ambitioasa. Asta a facut diferenta si a facut ca meciul de azi sa se termine egal. Sint suparat pe jucatorii mei pentru ca s-au relaxat si campionatul nu s-a terminat. Aveam posibilitatea sa ne desprindem la 18 puncte de Steaua, dar unii dintre ei nu inteleg si asta m-a deranjat. A fost lipsa de concentrare, in cabina am vorbit una si in teren… Ratarea calificarii in optimile Cupei UEFA a lasat urme adinci, dar e momentul sa ne trezim. Jucatorii se joaca cu locul lor in echipa, cu primele lor”, a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist s-a aratat deranjat de modul in care s-a primit gol in meciul cu Poli, imediat dupa pauza. “Echipa a jucat mult mai bine decit la ultimul meci, dar nu se poate ca in primul minut sa vii de la cabine si sa iei gol, la nivelul asta nu ai voie. Lobont se da cu capul de bara, respinge, si aparatorii dorm”, a punctat Rednic, care i-a felicitat pe jucatorii trimisi in teren duminica de Poli Timisoara, majoritatea proveniti de la echipa a doua a clubului banatean.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here