Rednic, după ce UTA a câștigat barajul de menținere în Superligă – În niciun caz nu trebuie să mai ajungem în această situaţie

Tehnicianul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat, duminică seară, că formaţia sa nu mai trebuie să ajungă în situaţia de a juca la baraj pentru menţinerea în primul eşalon.

“Am avut emoţii până ne-am aşezat mai bine în teren. Sunt foarte fericit. Îi felicit pe jucători că au înţeles mesajul meu, să nu-i dezamăgim pe suporteri. Ne-au oferit un sprijin important azi.

Sunt multe lucruri de pus la punct, nu vreau să vorbesc acum, e moment aşa important, frumos. Mi se pare normal să fie plecări şi veniri. Când am venit am avut o uşoară teamă.

Începeau iar ‘Rednic e depăşit’, ‘pe unde a fost nu a făcut treabă’. Mi-am asumat un risc, că am zis că nu mai preiau echipe din mers.

În niciun caz nu trebuie să mai ajungem în această situaţie. Aţi văzut ce s-a întâmplat la celălalt meci de baraj (n.r. la Dinamo – FC Argeş). Condiţiile de aici trebuie să se transpună în rezultate mai bune.

Acum eu o să fac lotul, pregătirea, iar responsabilitatea mea o să fie sută la sută”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Formaţia UTA Arad se menţine în Superligă, datorită victoriei cu scorul de 5-1 din manşa secundă a barajului cu echipa Gloria Buzău.

În tur, scorul a fost 0-0.

În meciul retur, duminică seară, învingătorii au marcat prin Postolachi ’15, ’80, Chindriş ’49, ’65 şi Otele ’89. Pentru Gloria Buzău a înscris Alexandru, în minutul 68.

Cealaltă confruntare de baraj pentru Liga 1 a fost câştigată de Dinamo în faţa echipei FC Argeş (scor 6-1 în tur, scor 2-4 în retur).

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...