Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Rednic: „Acest punct poate conta mult, daca batem Steaua”

Antrenorul Mircea Rednic (foto) a declarat ca punctul obtinut, duminica, in urma remizei din deplasare cu Universitatea Craiova, se poate dovedi a fi unul foarte important pentru Rapid in cazul unei victorii in fata Stelei, in etapa a XXIV-a a Ligii I.

„Daca batem Steaua, este un punct foarte important pentru noi cel obtinut astazi. Imi felicit jucatorii pentru modul cum au jucat, mai ales in 10 oameni. Au avut trei ocazii mari. De obicei noi facem cadouri: la 1-0 numai noi puteam incerca sa dam pasa, sa lovim arbitrul, mingea sa ajunga la adversar si de acolo sa plece golul. A fost un meci de lupta, din pacate am ajuns in 2008 sa jucam pe astfel de terenuri. Pentru antrenor postul este mereu in pericol”, a declarat Rednic.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: