Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Recruitment UK SRL, consultanță pentru un loc de muncă în Marea Britanie

Începând cu 1 ianuarie 2014, restricțiile aplicate cetățenilor români în ceea ce privește ocuparea unui loc de muncă au fost înlăturate în toate țările Uniunii Europene. Însă pentru a fi sigur că o dată ajuns la destinație totul va fi conform planului, este bine să apelezi la o firmă de consultanță care te va ajuta să găsești job-ul perfect pentru tine, dar și să te acomodezi cât mai ușor în țara unde ai ales să lucrezi. În acest articol, vom recomanda serviciile oferite de compania Recruitment UK SRL, specializată în recrutarea și sprijinirea persoanelor interesate de un loc de muncă temporar sau permanent în Marea Britanie.

Trebuie menționat de la bun început că pentru a putea lucra în Marea Britanie, potențialii angajatori sunt interesați de candidați care cunosc limba engleză cel puțin la nivel conversațional. Având în vedere acest lucru, următorul pas este alegerea unei firme de recrutare. Recruitment UK este o companie cu sediul în București, specializată în găsirea și furnizarea de personal permanent sau temporar în industria autovehiculelor, industria electronică și pentru companiile specializate în vânzările online din Marea Britanie.

Primul job din oferta companiei de recrutare este oferit candidaților disponibili pentru a pleca în Marea Britanie începând cu 3 sau 10 noiembrie 2014. Angajatorul este una dintre cele mai mari companii din Marea Britanie, iar salariul oferit variază între 6.50£ pe oră pentru programul de lucru normal și 11.00£ pe oră pentru orele suplimentare. Angajații care vor lucra pe timp de noapte vor fi remunerați cu 8.21£ pe oră. Acest loc de muncă presupune manipularea și organizarea produselor aflate în stoc, controlul produselor și împachetarea acestora în vederea expedierii către clienți.

De asemenea, compania recrutează și persoane pentru îngrijirea pacienților, cu salarii începând de la 350£ pe săptămână.

Pentru persoanele interesate să lucreze ca șoferi pentru companii blue-chip din Marea Britanie, salariile încep de la 12 lire sterline pe oră. Cerințele sunt permis de conducere C sau CE și mimim doi ani de experiență.

Cei interesați de ocuparea unui loc de muncă în Marea Britanie pot contacta compania Recruitment UK SRL prin intermediul site-ului www.recruitmentuk.ro. Birourile companiei se află în București, Calea Floreasca nr. 169A, clădirea A, etaj 4.

Recruitment UK este agent al companiei de recrutare AM2PM.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: