Razvan Lucescu: „Nimeni nu are dreptul sa ne spuna unde sa jucam”

Antrenorul Rapidului, Răzvan Luceacu, s-a declarat nemulţumit de decizia luată de LPF, ca partida giuleştenilor cu Poli Timişoara, din etapa a 20-a a Ligii I, să se desfăşoare la Craiova şi nu la Braşov, spunând că hotărârea luată este ciudată, informează site-ul oficial al clubului bucureştean.

„Nimeni nu are dreptul să ne fixeze nouă, club organizator, locul unde să jucăm. E vorba de un principiu aici, nu neapărat de un oraş sau altul. Putem juca oriunde, dar nu e corect ce se întâmplă. Dar, dacă nu aveam nocturnă în Giuleşti, ce se întâmpla, ne mutau de pe terenul nostru ca să facă pe plac televiziunilor, aşa cum văd că s-a găsit la repezeală un motiv? Ar fi nedrept ca Liga să insiste în felul acesta ciudat de a fi echidistantă”, a declarat Răzvan Lucescu.

LPF a anunţat, luni, că partida Rapid-Politehnica Timişoara, din etapa a 20-a a Ligii I, se va disputa la Craiova şi nu la Braşov, aşa cum giuleştenii au cerut. Arena rapidiştilor este suspendată o etapă după incidentele de la meciul cu Pandurii, din etapa a 18-a.

Secretarul din partea LPF al Comisiei De Disciplin[, Mircea Cezar Ionescu, a explicat de ce a ales ca meciul Rapid-Poli Timişoara să se dispute la Craiova. „Rapid a ţinut-o una şi bună că vrea să joace la Braşov, că e singura lor soluţie, iar Timişoara ne-a transmis că nu e de acord. Atunci am alea Craiova, pentru că cei de la Kanal D (n.r. televiziunea care va transmite partida) doresc să transmită meciul în nocturnă. Rapid trebuie să suporte consecinţele, pentru că sunt vinovaţi”, a mai declarat Ionescu.

Altfel, Răzvan Lucescu s-a arătat satisfăcut de prestaţia elevilor săi în jocul amical disputat în Cipru cu Mlada Boleslav: „A fost un antrenament reuşit, contra unei echipe bine organizate, care ne-a pus probleme, în special în prima parte. Faţă de jocul anterior, am fost parcă şi mai pragmatici. E totuşi ceva să înscrii de trei ori în poarta unei echipe ca Mlada. Poate fi considerată un fel de revanşă, pentru că eu am spus mereu că meciul pe care îl regret cel mai mult, din Cupa UEFA, este cel cu Mlada”.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...