Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Rapidistii il acuza pe Mircea Ionescu de dezinformare

Clubul Rapid a emis astazi, pe site-ul sau oficial, un comunicat de presa in care sustine ca nu isi asuma raspunderea organizarii meciului cu Poli Timisoara la Craiova.

Iata textul comunicatului: 

„1. Kanal D, postul ce urmează să transmită meciul RAPID – POLITEHNICA TIMIŞOARA, a anunţat foarte clar, printr-o adresă trimisă atât clubului Rapid cât şi LPF, faptul că va respecta decizia Ligii Profesioniste de Fotbal privind programarea meciului. Conform Regulamentului Ligii Profesioniste, clubul Rapid a anunţat la termen faptul că partida urmează să se desfaşoare pe stadionul Tineretului din Braşov! Mai mult, clubul Rapid, în calitatea de organizator, a facut toate demersurile necesare în vederea disputării acestei partide. Ca atare atragem atenţia asupra dezinformării practicate de domnul Mircea Ionescu care, în mod deliberat, a minţit opinia publică.

2. Clubul Politehnica Timişoara are la dispoziţie inclusiv varianta de transport cu avionul până la Sibiu şi transfer Braşov (distanţa Sibiu – Braşov fiind de 149 km), nemaifiind necesară ruta ocolitoare trasport avion Bucureşti şi apoi transfer Braşov (distanţa Bucureşti – Braşov fiind de aproximativ 171 km). Din nou, într-o manieră ce ne aduce aminte de perioada comunistă, domnul Mircea Ionescu a dezinformat opinia publică.

3. Motivul principal pentru care clubul Rapid a ales stadionul Tineretului din Braşov pentru disputarea partidei programate în compania echipei Politehnica Timişoara a fost cel legat de prevenirea oricăror incidente! Clubul Rapid, în calitate de organizator al partidei, îşi asumă răspunderea pentru siguranţa disputării acestui meci. Mai mult, Clubul Rapid îşi arată în mod direct susţinerea fără ocolişuri a proiectului de lege pentru eradicarea violenţei din fotbal. în acest scop credem că, cel mai important lucru este PREVENIREA oricăror evenimente ce se pot solda cu incidente ale căror consecinţe vor fi în defavoarea fotbalului în general, al nostru, al clubului în particular. Clubul Rapid, în calitate de organizator, nu mai poate risca sub nici o formă suspendarea terenului propriu. Braşovul, ca oraş, a reprezentat şi reprezintă o garanţie a unui climat favorabil disputării meciurilor de fotbal. Jucătorii, antrenorii, suporterii, conducerea clubului Rapid, cu toţii dorim ca partida să se dispute la Braşov.

4 Clubul Rapid nu doreşte să rişte o nouă suspendare. Dacă Rapid va fi obligată să joace la Craiova, nu ne putem asuma responsabilitatea organizării în bune condiţii a acestei partide. Nu rămâne decât ca domnul Mircea Ionescu să îşi asume în mod public această responsabilitate precum şi a repercusiunilor ce ar putea rezulta în urma eventualelor incidente.”

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: