Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Rapid pune in vanzare abonamentele pentru returul Ligii 1

De mâine, la casele de bilete ale stadionului „Giuleşti-Valentin Stănescu” se pot procura abonamentele valabile pentru meciurile care au mai rămas de disputat din returul Ligii 1, ediţia 2006-2007, anunta site-ul oficial al gruparii giulestene.

Preţurile sunt următoarele: 1.000 lei – tribuna VIP; 500 lei – tribuna 0 (sector C); 300 lei – tribuna 0; 45 lei – tribuna a II-a; 25 lei – peluza a II-a. La tribuna VIP (unde, înainte, în timpul meciului şi după, este permis şi accesul la restaurantul de protocol), s-a mărit capacitatea locurilor, de la 45 la 117 fotolii.

Abonaţii vor avea acces şi la jocul din etapa a XX-a, cu Poli Timişoara, pe care Rapid îl va organiza pe teren neutru, din cauza suspendării de o etapă dictată de FRF după jocul cu Pandurii Tg. Jiu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: