RAPID – FC ARGES 1-3/ Peseiro, contestat vehement de suporteri!

Formaţia FC Argeş a învins, duminică seară, echipa pregătită de Jose Peseiro, Rapid, chiar pe stadionul Giuleşti, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I.

Dulcea a deschis scorul pentru argeşeni în minutul 11, , iar în minutul 22 scorul era deja 2-0, după ce portarul Parto a gafat la şutul de la mare distanţă al lui Tameş.

Rapidul a dat senzaţia că poate reveni în joc înainte de pauză, Claudio „Pitbull” reducând din diferenţă cu un şut superb (minutul 38). Giuleştenii au marcat în minutul 49, însă golul reuşit de Pinto a fost anulat pe motiv de offside.

Voiculeţ a stabilit rezultatul final, 3-1 pentru FC Argeş, în minutul 79, cu un lob superb de la 25 de metri, profitând de plasamentul slab al lui Pardo.

Tehnicianul Jose Peseiro nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după meci, fiind chemat să dea explicaţii conducerii clubului alb-vişiniu. Pentru prima oară de la numirea sa, antrenorul portughez a fost contestat de suporterii rapidişti.

Rapid: Pardo – Vella (Adefemi 63), R. Fernandes, M. Constantin,  Bozovic – Paulista, J.P. Andrade – Mejolaro Pitbull, Spadacio (Julio Cesar 70), Cesinha (Djalovic 63) – J.P. Pinto. Antrenor: Jose Peseiro

FC Argeş: Boşneag – M. Stan (Ghiţă 79), Bălaşa. Lăcustă, Poenaru – Bazzi – Năstăsie, Tameş, Tănase – Kamara (Ad. Voiculeţ 74), Dulcea (Ad. Iordache 90+2). Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: M. Constantin 32, Vella 45, Mejolaro 68 / Lăcustă 39, Bazzi 53, M. Stan 55, Kamara 72, Dulcea 90.