Rapid are din nou probleme de efectiv

După două victorii şi un egal în primele trei meciuri oficiale din 2007, fără să primească gol, Rapid joacă în weekend cu UTA Arad iar giuleştenii au probleme în atac.

Rapid a marcat patru goluri în primele trei meciuri oficiale din acest an şi nu a primit nici un gol însă pentru jocul cu UTA giuleştenii ar putea apela la o formulă improvizată în atac cu Buga, Mazilu şi Viorel Moldovan.

Ianis Zicu a primit în meciul cu Universitatea Craiova al patrulea cartonaş galben din acest sezon şi este suspendat pentru meciul cu UTA, situaţie care ar putea fi înregistrată şi în cazul Ganea.

Există informaţii conform cărora Ganea l-a lovit în pauza meciului cu Universitatea pe australianul Michael Baird cu capul în gură şi are şanse mari să fie şi el suspendat de Comisia de Disciplină.

Dacă giuleştenii neagă incidentul, Baird a afirmat că Zicu l-a scuipat, el l-a înjurat în engleză iar Ganea a intervenit şi i-a aplicat un cap în gură, Baird arătând şi anumite urme.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...