Radu Petrescu e cel care va arbitra Farul – FCSB, derby ce poate decide campioana în Superliga

Arbitrul Radu Petrescu e delegat la Farul – FCSB, derby ce va avea loc, duminică, de la ora 21:00, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

El va fi ajutat de Mircea Grigoriu şi Mihai Marica. În Camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Marius Badea, iar rezervă va fi Marian Barbu.

Trofeul Superligii poate fi acordat în acest weekend, dacă Farul câştigă cu FCSB, sau weekendul viitor, dacă gazdele nu reuşesc să câştige meciul de la Ovidiu.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu l-a atacat pe Kyros Vassaras, șeful CCA, pentru delegarea făcută. „Nu știu de ce îl forțează atât de mult pe Radu Petrescu pentru că sunt și alți arbitri. Eu nu pot să spun despre el, a avut niște probleme și a avut niște probleme serioase. Eu l-aș mai proteja puțin. Nu l-aș trimite la meciuri din acestea decisive, dar cetățeanul grec nu înțelege nimic”, a declarat Crăciunescu pentru Fanatik.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...