Promptitudine, professionalism si calitate pentru reparatii cutii automate Bucuresti – Automatic Gearbox

Prin decizia de a achizitiona un autoturism pe cutie automata de viteze alegi sa te bucuri de avantajele transmisiei automate, dar in acelasi timp trebuie sa stii ca orice defectiune inseamna sa apelezi la un service specializat. Cutiile automate de viteze sunt mult mai complexe comparativ cu cele manuale. Prin urmare nu este deloc indicat sa apelezi la persoane neautorizate atunci cand trebuie sa rezolvi orice mica defectiune la cutia automata de viteze.

Din fericire exista varianta service-urilor auto specializate in servicii complete pentru testarea, revizia si repararea cutiilor automate de viteze. Unul dintre service-urilor auto de top in astfel de servicii este Automatic Gearbox. Vorbim despre un service specializat in reparatii cutii automate Bucuresti care activeaza deja de ani buni pe aceasta piata de servicii.

Reparatii pentru toate tipurile de cutii automate

In cei peste 20 de ani de experienta acumulata in rezolvarea problemelor si a defectiunilor pentru cutiile automate de viteze, mecanicii de la Automatic Gearbox au dobandit o experienta foarte vasta. Nu doar experienta recomanda acest service auto pentru repararea cutiilor automate de viteze. Vorbim aici si despre faptul ca intreaga echipa de mecanici a fost specializata in remedierea defectiunilor pentru foarte multe marci si modele de autoturisme prin urmarea unor specializari in tari precum Germania si Olanda.

Faptul ca soferii pot sa treaca pragul acestui service auto indiferent de tipul de masina pe care il conduc si care este pe transmisie automata este un atuu important. Mai mult, toate tipurile de cutii automate de viteze care sunt regasite pe diferitele modele si brand-uri auto pot fi reconditionate sau reparate in acest service auto specializat in reparatii cutii automate Bucuresti. Experienta acumulata, pregatirea mecanicilor si dotarea service-ului auto sunt argumentele pentru care vorbim despre un service autorizat de catre Registrul Auto Roman. Aceasta autorizare este o garantie in plus pentru orice sofer.

Satisfactia soferilor pe primul loc

Atunci cand alegi Automatic Gearbox alegi acel service auto care pune pe primul loc satisfactia soferilor care apeleaza la serviciile sale. Pentru a raspunde nevoilor soferilor, in acest service auto specializat in reparatii cutii automate Bucuresti poti beneficia de servicii de diagnoza gratuite. Mai mult, pentru serviciile de diagnoza nu este nevoie de o programare prealabila. In consecinta vei putea afla in foarte scurt timp care este starea cutiei automate de viteze si fara nici un cost.

In baza diagnozei se va realiza un raport cu privire la starea cutiei de viteze. In functie de starea cutiei de viteze se va decide daca este nevoie de reconditionarea sau de repararea acesteia, ori daca este nevoie de schimbarea completa. In prima instanta se va incerca reconditionarea cutiei de viteze. Pasul urmator il reprezinta schimbarea pieselor uzate cu piese originale si noi, piese pentru care se ofera garantie. Pentru astfel de servicii durata este de 24-48 de ore. Doar in cazul in care este nevoie de comandarea unor piese durata poate sa fie mai mare. Mai multe informatii despre Automatic Gearbox sunt disponibile pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Stiri recente

Cum a vrut să se sinucidă Bănel după autogolul cu Real Madrid

https://www.youtube.com/watch?v=fvinviuMPB4&t=2s Bănel Nicoliță a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum a vrut să se sinucidă după autogolul cu Real...