Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Primul turneu de tenis organizat în România. Câștigătoarea va juca alături de Simona Halep

Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru vor juca în perioada 2-5 iulie la Cluj Napoca.

Șase tenismene din România vor juca la un turneu cu porțile închise. Premiul este un cec de 10.000 de dolari și dreptul de a participa la un meci de dublu mixt cu Simona Halep, această pereche urmând a juca contra cuplului Horia Tecău-Marius Copil.

Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru vor juca în perioada 2-5 iulie la Cluj Napoca, la Winners Open, turneu amical cu porțile închise organizat de Sports Festival.

”Accesul publicului la eveniment este restricţionat şi, din păcate, în afară de televiziunea deţinătoare a drepturilor de difuzare, Digi Sport, nu putem acredita alţi jurnalişti. Este o măsură necesară pentru limitarea numărului de persoane în zona de desfăşurare a evenimentului şi siguranţa jucătoarelor”, au arătat organizatorii. Turneul va avea loc pe zgură, la Winners Sports Club din Cluj-Napoca.

Inițiatorul Sports Festival este Patrick Ciorcilă, fost jucător de tenis în adolescență.

Partidele vor fi televizate în direct de DigiSport.