Primul trofeu al sezonului, cucerit de ilfoveni. Viitorul – Voluntari 0-1. Costin Lazar si Dragos Balauru prestatii excelente, la fel ca la Cupa României!

FC Voluntari a câștigat al doilea trofeu din istoria clubului, după Cupa României cucerită în luna mai. Ilfovenii au câștigat Supercupa României, după ce au învins cu scorul de 1-0 campioana Viitorul, în urma golului marcat în minutul 12 de Costin Lazăr.

Echipa lui Hagi a avut prima ocazie prin Alexandru Măţan (10). Golul a venit însă la poarta opusă, în minutul 12. Laurenţiu Marinescu a centrat pentru Costin Lazăr, aflat la prima reuşită în tricoul ilfovenilor, prima echipă din România la care joacă după periplul prin Grecia.

Viitorul a rămas în inferioritate numerică, după ce Sebastian Colţescu l-a eliminat pe Ionuţ Vână, La pauză, Benzar a testat vigilenţa lui Dragoş Balauru, dar acesta a oferit siguranță, ca de fiecare dată, buturilor celor din Voluntari.

Peste 20 de minute tot căpitanul campioanei a trimis un şut centrare, respins de acelaşi Balauru.

Un lucru inedit despre portarul ilfovenilor, Dragoș Balauru este că acesta a semnat înainte de debutul acestui campionat un contract de reprezentare cu o nouă firma apăruta pe zona de impresariat sportiv din Romania, care se pare că îi priește. Compania se numește Alexandrion Sport Management și aparține Grupului Alexandrion condus de omul de afaceri Nawaf Salameh.

Compania Alexandrion Sport Management, desi a aparut de doar o lună, a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de liga I, dar și cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România. Compania Alexandrion Sport Management impresariază și jucători din alte sporturi precum handbal sau tenis.