Preşedintele de club din Turcia, care a lovit un arbitru a primit, o interdicţie permanentă din fotbal

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat că preşedintele demisionar al clubului Ankaragucu, Faruk Koca, care a lovit un arbitru după un meci din prima ligă, a primit interdicţie permanentă din fotbal.

TFF a mai decis că Ankaragucu, un club din Super Lig, liga de top, ar trebui să plătească o amendă de două milioane de lire turceşti (69.000 de dolari) şi va juca cinci meciuri acasă fără fani, ca urmare a incidentelor în care au fost implicaţi fanii şi oficialii clubului.

Diverşi alţi oficiali ai lui Ankaragucu au primit interdicţii, avertismente şi amenzi în legătură cu incidentul de luni.

La finalul meciului de pe teren propriu cu Rizespor, Koca a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitrul Halil Umut Meler, după ce Rizespor a marcat golul egalizator în minutul 97, în remiza 1-1. Meler a fost apoi lovit cu piciorul în timp ce era căzut pe teren.

Koca a fost arestat a doua zi, iar federaţia de fotbal a suspendat imediat campionatul. De atunci, forul a decis că meciurile se vor relua marţea viitoare, după o suspendare de o săptămână.

Meler a fost externat miercuri dintr-un spital din Ankara cu un ochi inflamat şi învineţit, dar fără alte probleme de sănătate.

FOTO: X

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...