Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Presedintele Cataniei se retrage din fotbal

Preşedintele grupării Catania, Antonio Pulvirenti, a anunţat că a decis să se retragă din fotbal, în urma gravelor incidente de la meciul cu Palermo, soldate cu moartea unui poliţist şi cu rănirea altor 71 de persoane, informează Gazzetta dello Sport.

„în faţa acestei tragedii mă simt ridicol pentru că, la finalul partidei, am comentat eventuale greşeli de arbitraj. La Catania nu sunt condiţii pentru fotbal. Nu mă simt în stare să mai continui, după ce s-a întâmplat. Mă bucuram că anumite episoade petrecute de-a lugul sezonului şi care ne-au costat suspendarea stadionului au însemnat ceva, dar de fapt nu a fost aşa”, a declarat oficialul Cataniei.

Cincisprezece persoane au fost arestate şi alte 71 rănite în urma incidentelor în care un poliţist în vârstă de 38 de ani, Filippo Raciti, şi-a pierdut viaţa după ce a suferit un stop cardio-respirator, provocat de explozia unei petarde. Ca urmare a gravelor incidente de la meciul Catania – Palermo meciurile din toate ligile campionatului Italiei, precum şi cele ale echipelor naţionale de seniori şi tineret, care erau programate săptămâna viitoare, au fost suspendate pe termen nedeterminat.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: