Premii de peste 7.000 de euro la Kinder Cup Sport Vision

După desfășurarea ediției de vară, în premieră, pe Național Arena, cel mai puternic turneu din capitală, Kinder Cup Sport Vision și-a desemnat, recent, și echipele laureate ale ediției de iarnă.

Organizatorii, cu sprijinul sponsorului principal, Sport Vision, s-au întrecut și de această dată în a le oferi câștigătorilor importante premii, constând în mingi, treninguri și alte echipamente sportive. Valoarea acestora a depășit suma de 7.000 de euro, lucru mai rar întâlnit în competițiile interne pentru copii și juniori, la majoritatea acordându-se doar cupe și medalii.

Astfel că, echipele clasate pe podium au primit mingi de cea mai bună calitate, de la Nike, Adidas sau Umbro, în funcție de categoria de vârstă, în timp ce tinerii fotbaliști au fost răsplătiți cu treninguri Champion sau Umbro, dar și cu bidoane Nike, rucsacuri sau prosoape Champion!

Următorul turneu organizat de clubul Inter Bucharest, al cărui președinte este Florin Mazilu, în colaborare cu Ana Maria Păsat, va avea loc pe litoralul românesc.

Summer Cup Sport Vision Mangalia se anunță a fi un turneu international de anvergura, date fiind echipele din afara tarii, care deja s-au inscris la competitie. Competitia se va bucura, de asemenea, de premiile oferite de sponsorul principal, Sport Vision!   

Laureatii editiei de iarna 2019 ai Kinder Cup Sport Vision:

Categoria 2007:
1. Viitorul Arges
2. CSA Steaua
3. Inter Galaxy
4. Progresul Gaesti

Categoria 2008 (8+1)
1. Prosport Academy
2. FC Player
3. FC Dinamo
4. I Sport Valcea

Categoria 2008 (6+1)
1. FCSB
2. Junior Brasov
3. Prosport Academy
4. Ac. Dani Coman

Categoria 2009
1. Prosport Academy (antrenor Daniel Stanciu)
2. Inter Bucharest
3. Prosport Academy (antrenor Andrei Anghel)
4. ACS Juniorul

Categorie 2010
1. Prosport Academy
2. FCSB
3. I Sport Valcea
4. ACS Argman

Categoria 2011
1. Prosport Academy
2. Academia Voluntari
3. Dan Chilom
4. Astra Kids

Categoria 2012
1. Cautis SS 
2. Best Boys 
3. Chelsea
4. Progresul Gaesti

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...