Premier League: Manchester, pas gresit in lupta pentru titlu

0
139

Manchester United, formaţia care a dominat campionatul englez în ultimele luni, nu a reuşit decât un 1-1 acasă cu Middlesbrough iar punctele pierdute ar putea costa enorm în lupta pentru titlu cu Chelsea.

Cu gândul mai mult la prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, United a deschis repede scorul cu Middlesbrough prin Kieran Richardson, minutul patru, însă formaţia lui Sir Alex Ferguson (foto) nu a mai reuşit evoluţiile din ultima perioadă astfel că Mark Viduka a marcat în finalul primei reprize pentru Middlesbrough, stabilind şi scorul final, 1-1.

Olandezul Dirk Kuyt a reuşit o dublă pentru Liverpool în victoria cu Wigan, 2-0, şi cormoranii se îndreaptă vertiginos spre locul trei după ce Arsenal a fost egalată în prelungiri de Tottenham iar meciul s-a încheiat 2-2.

Bobby Zamora a marcat singurul gol al meciului West Ham – Everton şi echipa care îi aduce în vara lui 2006 în Europa pe Javier Mascherano şi Carlos Tevez, West Ham, a făcut un pas important în lupta pentru salvare profitând de egalurile lui Sheffield United, 1-1 la Charlton, şi Fulham, 1-1 acasă cu Blackburn.

În celelalte meciuri, Reading s-a impus la Bolton Wanderers cu 3-1 iar Watford şi Manchester City au încheiat şi ele la egalitate, 1-1.