Predictorul1x2 » Concursul clasic marca Pariuri1x2 cu premii saptamanale in valoare de 1500 lei!

Pariuri1x2 reprezintă mai mult decât un site de pariuri sportive. Oferind urmăritorilor o gamă largă de servicii, informații, promoții și nu numai, site-ul nostru își ”ține în priză” utilizatorii week-end de week-end prin intermediul concursului Predictorul1x2 https://pariuri1x2.ro/predictor-1×2/. Ne aducem cu plăcere aminte de vechiul Pronosport, în cadrul căruia pariorii trebuiau să intuiască rezultatele finale corecte a nu mai puțin de 13 partide din fotbalul european. Ei bine, Pariuri1x2 și-a propus și a și reușit să dezvolte acest concept, totul pentru ca experiența participanților să fie una cât mai interesantă, dar și cu satisfacții financiare pe măsură.

Predictorul1x2 reprezintă un concurs lansat săptămânal pe site-ul Pariuri1x2, cu premii totale în valoare de 1500 lei. Pe cât de bine sună acest concept, pe atât de simple sunt regulile acestuia. Participanților li se va propune un set de 12 meciuri de fotbal din cele mai importante campionate europene, în frunte cu Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 și Liga 1, aceștia urmând a avea câte un adversar pe măsură, etapă de etapă. Prin rotație, trei dintre cei mai buni tipsteri din România la ora actuală, Doru Crăciun, Dan Bâra și Sabin Pîrvan vor reprezenta unicul obstacol al pariorilor în calea câștigurilor considerabile. Regula de ”aur” presupune ca fiecare utilizator care a indicat mai multe pronosticuri decât ”adversarul” săptămânal propus de către Pariuri 1×2, Dan, Doru sau Sabin,  va beneficia de câștiguri speciale în cadrul acestui concurs, în care înscrierea este absolut gratuită.

Așadar, cu un concept ”fresh”, dezvoltat și plin de adrenalină față de popularul Pronosport, Pariuri1x2 https://pariuri1x2.ro  reunește tipsterii de pretutindeni la fiecare final de săptămână, într-un concurs antrenant, simplu, bine pus la punct, în cadrul căruia nimeni nu are nimic de pierdut. Predictorul 1×2 este mai mult decât un concurs de pronosticuri sportive. Pariază inteligent!

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...